Brorsan har gjort foliering på sin nya bil

Hejsan på er

Jag ska direkt erkänna att jag inte kan särskilt mycket om bilar och har inte så väldigt stort intresse, mer än att jag kan tycka att vissa bilar är väldigt snygga och att det hade varit häftigt att åka i någon sån. Min bror bor i Stockholm och köpte ny bil ganska nyligen och han är så stolt. I helgen var vi där och då fick han visa upp den och han berättade att han gjort foliering på den. Jag visste knappt vad det var men himlans vad den där bilen glänste. Så när han förklarade vad foliering var för något så förstod jag både varför han valde att göra det och att det var därför som bilen var så glansig och fin. Hade jag köpt en så ny fin bil så hade jag också investerat i att göra foliering, utan att tveka!

Han hade varit på en firma i Stockholm och gjort det och han berättade om vilka bilar de haft stående där … jag förstod så mycket att det var häftiga bilar. Han är så rolig när han blir så där entusiastisk och pratar om något ämne som han är så intresserad av, som bilar till exempel. Jag har så pass intresse att jag vill ha en bra bil med komfort och som är så pass ny att jag tryggt kan ta mig från punkt a till punkt b. Jag är också noggrann med att hålla den städad och fin, men fråga mig inte om hästkrafter och annan info om bilars prestanda för det kan jag inget om. Jag går mer efter känslan i en bil, typ om den är skön att köra, om jag har bra sikt och om den har lite tryck när jag ska göra en omkörning till exempel. Nu får jag önska er en fin dag!