Flyttstäd i Kungsbacka

Ja efter mycket planerande inför mitt flyttande till min nya lägenhet i centrala Stockholm var det verkligen inte mycket energi kvar när jag skulle försöka samla ihop kraften till att städa ur min lägenhet efter att ha rensat den på alla möbler och småprassel. Därför var jag lat nog att kontakta Monika Städ som erbjuder tonvis av olika tjänster inom flyttstäd i Kungsbacka. Otroligt trevliga och pratade verkligen med mig för att bygga upp en bra kommunikation, detta kändes tveklöst otroligt uppskattat och gav mig möjligheten till att känna mig väldigt stressfri och därför kunna fokusera på lite annat. Under tiden dem höll på att städa så åkte jag helt enkelt iväg, mötte upp en vän och tog mig en välbehövlig lunch då jag inte hade ätit på över sju timmar, det satt därför väldigt gott med en klassisk hederlig kebabpizza.

Därefter när vi väl kom tillbaka så var lägenheten genomstädad och allt såg verkligen helt fantastiskt bra ut, och för att få det helt enastående slutresultatet för att betala en såpass liten summa var verkligen fantastiskt imponerand och framförallt skönt för den delen.