Måste åka in till en bilverkstad

Tjabba alla läsare! Ni glömmer väl inte av att det snart är sista dagen för att byta ut era vinterdäck, på med sommarskorna och ta en runda med kärran. Jag själv behöver göra mer än bara byta däcken på bilen, det krävs faktiskt att jag lämnar in kärran på en bilverkstad i Lund för att jag ska kunna åka ut och glida lite igen. I alla fall om det är i den bilen jag vill åka igen. Jag har faktiskt bokat en tid hos en bilverkstad redan och jag ska lämna in pärlan på fredag, vilket innebär att jag med största sannolikhet kommer vara utan bil hela helgen. Det var den enda dagen som jag kunde så jag har egentligen inte så mycket val, men jag är tacksam över att jag bor centralt i Lund så att jag ska nog kunna klara mig en helg utan bil. Vad som är fel med bilen vet jag inte riktigt utan det är nog mer än ett fel på min kärra, bland annat så behöver bromssystemet antingen bytas ut eller åtminstone repareras lite. Det känns sådär att åka runt i en bil där inte bromsarna fungerar ordentligt, både för min skull men framförallt för omgivningen. Trots att jag gillar och trycka ner lite extra på pedalen så är jag väldigt noggrann med att vara respektfull i trafiken och uppmärksam. Sen är det klart att jag har ett litet för hett temperament när jag sitter bakom ratten, men det är jag säkerligen inte ensam om. Det känns så typiskt att behöva lämna in sin bil på en bilverkstad när det ända man vill är att ta av taket och bara rulla runt i det sköna vädret. Förhoppningsvis så är bilen klar tills på måndag och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig över nästa vecka också.